Dinsdag 14 mei werd er een voetbaltoernooi gespeeld, de 2e in de reeks van het BCPL brede voetbaltoernooi. Na een voorzichtige start met het Dodgebal toernooi voor de brugklassers op het Herlecollege, waarbij PPL de eerste prijs in de wacht wist te slepen (toppers!!) was het nu de beurt aan locatie Holz om te organiseren op de prachtige velden van Rolduc. Enkele leerlingen van de afdeling D&P van Holz hielpen met de organisatie en vervulden hun taak als scheidrechter op de juiste manier.

Onder een strakblauwe hemel en een schitterend zonnetje startte team PPL speelde met het 7-tal, na een goede warming-up, met aardig samenspel. Eerst nog wat onwennig en wat gepingel of met z’n allen naar voren waardoor Johnny of Kelly weleens bij een aanval van de tegenstander alleen stonden.. Gelukkig was onze doelman Kamiran er vaak snel bij, ook vaker uit zijn doelgebied, om een tegendoelpunt te voorkomen. In de eerste wedstrijd vielen er 2 doelpunten: Billal schoot na een mooie aanval snel op doel en wist daardoor te scoren, Johnny scoorde de 2-0 na een snelle counter.

De tweede wedstrijd in de groep leverde een gelijkspel op, zonder doelpunten dus een aardige 0-0. Bij de wedstrijd om de 3e en 4e plaats werd ons team verrast door een sterk combinerende tegenstander, en na lang verdedigen en goed keeperswerk van Kamiran, vielen er toch 2 doelpunten.

Dus heeft team PPL deze dag een mooie 4e plaats behaald, mooie prestatie van deze toppers!! Op naar een volgend BcPL-toernooi.

Direct naar